Recyclebare stickers

Wilt u milieuvriendelijke stickers kopen? Kies dan voor onze recyclebare stickers. Onze stickers zijn vrij van pvc en worden gemaakt met polypropyleen. Dat materiaal is goed te recyclen. Het is grondwaterneutraal en bij verbranding onschadelijk. In tegenstelling tot bij pvc komen er bij de recyclage van polypropyleen geen giftige stoffen vrij. Er worden evenmin schadelijke […]

Kunststof, glas, metaal, karton & belettering

Bij Interecla Zeefdruk hebben we enorm veel ervaring met ‘moeilijke’ materialen bedrukken. Zo levert ons team perfect drukwerk af op kunststof, hout, glas, magneetfolie, karton en printplaten.

Art

Om uw drukwerk te veredelen, heeft u bij ons de keuze uit speciale zeefdrukinkten. Denk aan een mixed-mediakunstwerk waarbij een combinatie van technieken wordt gebruikt. Het bekendste voorbeeld van een beeldende kunstenaar die zeefdruktechnieken toepaste, is ongetwijfeld Andy Warhol.

Tattoos

Tattoos zijn een originele manier om uw bedrijf, vereniging, café of festival te promoten. Onze tijdelijke tattoos zijn eenvoudig aan te brengen en blijven gemiddeld vijf tot zeven dagen zitten.

Krasinkt of scratch-offinkt

Stickers of kaartjes met krasinkt zijn van een extra kraslaag voorzien. De laag kan makkelijk worden weggekrast met bijvoorbeeld een muntje of een vingernagel, waardoor de bedrukking eronder zichtbaar wordt. Krasinkt wordt vooral gebruikt bij reclameacties met kortingscodes en bij krasloten. Toch kan krasinkt ook erg verrassend zijn op een trouw– of geboortekaartje.

Uv-spotvernis (glans of mat)

Uv-spotvernis zorgt voor een opvallende glans of juist een mat accent op drukwerk. De laag vindt u vaak op covers, flyers en folders. Met het vernis bereikt u niet alleen een prachtige glans of een zandstraaleffect, maar beschermt u het drukwerk ook tegen water en vuil. Uv-spotvernis is eveneens toepasbaar op gelamineerd drukwerk.

Snijteksten of cut-outs

Een snijtekst of een cut-out is een sticker waarbij er geen restmateriaal rond de tekst of het logo zit. Nadat u de drager verwijderd heeft, blijft alleen het gewenste over.

Vinylstickers

Onze vinylstickers worden vanzelfsprekend gemaakt uit vinyl. Ze worden bedrukt met duurzame inkt. Daardoor zijn de stickers water-, weer- en windbestendig, wat ze ideaal maakt voor gebruik buitenshuis. De kwaliteit van de stickers is erg hoog, waardoor de kleur ervan jarenlang zal houden. De krasbestendige stickers kunnen we bovendien in een permanente of in een […]

Digitaal geprinte stickers

Digitaal geprinte stickers passen we voornamelijk toe als promostickers en in kleine aantallen. Vaak drukken we ze in full colour.

Industriële stickers/machinestickers

Onze industriële stickers zijn echte krachtpatsers met een extra sterke lijmlaag, gemaakt van high-tech vinyl. De stickers zijn zelfs voor de zwaarste omstandigheden geschikt en onder meer bestand tegen olie, water, (uv-)straling en schoonmaakmiddelen. Ze hechten goed op ondergronden die polyetheen (PE) of polypropeen (PP) bevatten.